Over ons

Wie zijn wij

Nooit meer last van uw vaste lasten

Vaste lasten zijn kosten die wekelijks, maandelijks of driemaandelijks worden herhaald. Iedereen die een woning onderhoudt, heeft vaste lasten. Deze kosten kunnen erg hoog zijn, waardoor sparen voor velen een hele opgave is.

Veel mensen realiseren zich niet dat er veel dingen zijn die u kan ondernemen om te besparen op vaste kosten. Maar wist je dat er veel dingen zijn die je kunt doen om jezelf te redden?

 

Je kunt van alle kanten tips krijgen. Zo kunnen kleine veranderingen tientallen euro’s besparen op aankopen en andere (dagelijkse) uitgaven.

Vastelastenbesparing is een onafhankelijk kennis- en adviescentrum op het gebied van vaste lasten. Wij gaan voor een Nederland waar geld geen probleem is. Een belangrijk onderdeel hiervan is het geven van advies aan mensen hoe ze daar kunnen komen.

We zijn continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van ons platform. We hebben onlangs een aantal nieuwe bespaartips toegevoegd en zijn altijd op zoek naar nieuwe diensten en producten waarmee u geld kunt besparen.

Onze missie

We hebben veel kennis opgedaan op verschillende gebieden en geven deze kennis graag door aan onze klanten. Ons klantenserviceteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Op onze website kunt u onze informatieve blogs en  interessant nieuws vinden. Kennis delen vinden wij erg belangrijk.

Onze visie

Geld uitgeven is makkelijker dan ooit, maar het overzicht bewaren? Dat is nog best wel moeilijk. Vastelastenbesparing heeft één doel. We geven persoonlijk advies waarmee jij je zaakjes zo op orde brengt. En het geld komt terug in de goede richting. Namelijk jouw richting.

Het bijhouden van uw uitgaven is vaak de eerste stap naar sparen. We geven vaak onbewust meer geld uit dan we ons realiseren. Zodra u weet waar uw geld naartoe gaat, kunt u beginnen met budgetteren.

Het is niet langer een geheim dat de energieprijzen historische records bereiken. Gelukkig kun je met deze simpele huishoudelijke spaartips al flink besparen op je uitgaven.

Wist je dat er veel dingen zijn die je kunt doen om te besparen? Je kunt van alle kanten tips krijgen. Maar weten waar u op moet letten, maakt het gemakkelijker. Zo kunnen kleine stapjes tientallen euro’s besparen op de energierekening.

Heb je vragen voor onze adviseurs?

We helpen je graag!